dagligleder 2018-05-11 09:42:00

Å leie klubbhuset

Ås ILs leier ut klubbhuset til:

Møter og selskapelige markeringer - alltid uten alkoholbruk.

Møter kan være styremøter, årsmøter o.a. hos borettslag, idrettslag og andre frivillige orgaisasjoner, private grupper og bedrifter.

De selskapelige anledninger kan være

• barnebursdager
  • barnedåp/fest
  • konfirmasjon
  • etterpålag ved begravelser/bisettelser
  • jubileer og markeringer

Klubbhuset kan leies av privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.

Midt i uka prioriterer vi våre egne aktiviteter og egne gruppers bruk av lokalene

Utleieregler for kveldsarrangement i helgene:

1. Leietaker
    Leietaker skal ha fylt 25 år. Det skal ikke nytes alkohol, heller ikke utenfor husets vegger og leietaker skal spesielt sørge for at ingen under 18 år nyter alkohol. Leietaker kan bli anmeldt dersom dette kravet ikke overholdes.
  2. Utleielokalene
    Lokalene omfatter klubbhusets vestre del, dvs. Store sal og kjøkken, tilliggende toaletter og garderober. Leietaker kan benytte det utstyret som finnes på kjøkkenet. Utleier er ansvarlig for at utstyr og lokale er rent ryddig ved utleiens start. Leietaker må selv sette bord og stoler etter ønsket oppsett.
    Lokalene skal forlates i ryddig stand, dvs. at søppel fjernes, vinduer og dører lukket og låst, og lys avslått. Søppel legges i stålcontainer på nedsiden av klubbhuset. Lokalet skal være forlatt ved leieavtalens siste tidspunkt, se over.
  3. Nøkkel
    Henting og levering av nøkkel avtales med daglig leder
  4. Pris
    Leieprisen er kr 3000, som forhåndsbetales, og inkluderer renhold før og etter arrangementet.
    Det forhåndsbetales et depositum på kr. 1500,-. Begge beløp betales senest 5 dager i forveien.
    Etter kontroll vedrørende rydding og levering av nøkkel tilbakebetales depositumet, til leiertaker
    Leietaker har ansvar for at lokalet ikke utsettes for unødig hard bruk eller hærverk.
    Enhver skade på lokalet og inventar vil utløse erstatningskrav, ved trekk fra deler eller hele depositumet, evt. også ved tilleggskrav.

Leiepris midt i uka:

1. Prisen for leie til barnebursdag som varer inntil 4 timer er kr 1500,-
  2. Prisen for møter/arrangementer i ukedager utenom helgene er kr 1500,-
  3. Møter i regi av lokale idrettslag og andre frivillige organisasjoner er gratis.

Kontakt:

14.08.2020